Καπνός Ναργιλέ
Sale!
,

Καπνός Ναργιλε 100 Γραμμάρια

9.00

Απολαύστε τις πλούσιες και αυθεντικές γεύσεις του ναργιλέ με τις συσκευασίες 100 γραμμαρίων. Ανακαλύψτε μια ποικιλία από εξαιρετικούς καπνούς, όπως το φρεσκοκομμένο φραγκόσυκο, το δροσερό μήλο, η εκλεπτυσμένη σύνθεση του μαύρου μούρου, και πολλά άλλα. Με τις συσκευασίες 100 γραμμαρίων, η απόλαυση του ναργιλέ γίνεται ακόμη πιο απολαυστική και προσαρμόσιμη στις προτιμήσεις σας. Εξαιρετική ποιότητα, αυθεντικές γεύσεις, μια εμπειρία ναργιλέ που ξεχωρίζει.

Ανακαλύψτε την ποιότητα του βιολογικού μας καπνού σε διαφορες γεύσεις για Ναργιλέ από την εκλεκτή ποικιλία Golden Virginia στο e-shop μας. Ο Golden Virginia καπνός προέρχεται από εκλεκτές φυτείες όπου οι ειδικοί αφιερώνουν τον χρόνο και την προσοχή τους για να δημιουργήσουν μοναδικά μείγματα, εφαρμόζονται φυσικές και βιώσιμες μεθόδους καλλιέργειας.

Ο βιολογικός καπνός Golden Virginia παράγεται με τρόπο που σέβεται τη φύση και δεν χρησιμοποιούνται χημικά ή συνθετικές ουσίες κατά τη διάρκεια της καλλιέργειας και της επεξεργασίας του. Αυτό διασφαλίζει μια φυσική και αυθεντική γεύση, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία καπνίσματος.

Με τον βιολογικό καπνό Golden Virginia, μπορείτε να απολαύσετε μια χαρακτηριστική γεύση, εμπλουτισμένη με απαλές νότες φρούτων και αρωμάτων που ταιριάζουν τέλεια με την εμπειρία του ναργιλέ. Επιπλέον, η επιλογή βιολογικού καπνού αποδεικνύει την προσήλωσή μας στην προστασία του περιβάλλοντος και την υποστήριξη της βιώσιμης γεωργίας.

Η ποιότητα του καπνού μας είναι αναπόφευκτα συνδεδεμένη με την απόλαυση του ναργιλέ. Οι εξειδικευμένοι καλλιεργητές μας επιλέγουν τις καλύτερες ποικιλίες καπνού και ακολουθούν αυστηρές διαδικασίες επεξεργασίας για να διατηρήσουν τη φρεσκάδα και τη γεύση του.

Ανακαλύψτε την ευωδία και την πλούσια γεύση των μοναδικών μας μειγμάτων καπνών. Από κλασικές γεύσεις που σας ταξιδεύουν σε αρχαίες πολιτείες μέχρι πιο πρωτοποριακές επιλογές που προσθέτουν ένα σύγχρονο άγγιγμα, έχουμε κάτι για κάθε γούστο.

Απολαύστε την ποιότητα και την εμπειρία του καπνού με τους φίλους σας και αποκτήστε μια μοναδική εμπειρία ναργιλέ. Ανακαλύψτε την αρμονία των αρωμάτων και την ευχάριστη αίσθηση του καπνού που χαλαρώνει τις αισθήσεις και δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Προσφέρουμε μια ποικιλία από γεύσεις καπνού, όπως γεύσεις φρούτων και μέντας, καθώς και πιο πρωτοποριακές επιλογές με μοναδικούς συνδυασμούς αρωμάτων για να ικανοποιήσουμε τις προτιμήσεις και τις ανάγκες κάθε καπνιστή.

Στο e-shop μας, θα βρείτε επίσης όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για τον ναργιλέ, όπως κάρβουνα, φλογιστήρες και άλλα. Η επιλογή μας είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να σας προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόλυτη απόλαυση κατά τη χρήση τους.

*100 γραμμάρια περίπου για 5-7 χρήσεις

Weight N/A
Γεύση

Blue Dragon (Μαύρο Μούρο, φρούτο του δράκου, Μέντα), Cactus, Frosty Apple (Μήλο, Ice, Μέντα), Grape Mint (Σταφύλλι, Μέντα), Lady Killer (Καρπούζι, Μάνγκο, Φρούτα του δάσους, Μέντα), Lemon Pie, Orange Mint (Πορτοκάλι, Μέντα), Peach Mint (Ροδάκινο, Μέντα), Rasphody (Φραγκόσυκο), Watermelon (Καρπούζι)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Scroll to Top
0