Καπνός Ναργιλέ
Sale!
,

Καπνός Ναργιλε 250 Γραμμάρια

19.00

Απολαύστε αυθεντικές γεύσεις που προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες καπνού, με πλούσια αρώματα.  Ανακαλύψτε τον κόσμο των αρωμάτων με τον καπνό 250 γραμμαρίων και απολαύστε τον ναργιλέ με στυλ και ποιότητα. Περιπου 20-25 χρήσεις

Ανακαλύψτε την υπεροχή της αυθεντικής εμπειρίας ναργιλέ με τον Καπνό Ναργιλέ σε συσκευασία 250 γραμμαρίων. Ένας εκλεκτός συνδυασμός εξαιρετικής ποιότητας καπνών, δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες.

Ο εκλεκτός καπνός αποκτά την απαραίτητη ώριμη ωρίμανση, προσφέροντας μια εξαιρετική γεύση που συνδυάζει την πλούσια γευστική εμπειρία του ναργιλέ.

Απολαύστε την ποικιλία των γευστικών επιλογών που προσφέρει, όπως το φρέσκο φραγκόσυκο, το δροσερό μήλο ή ο μαγευτικός συνδυασμός μαύρου μούρου.

Με τον Καπνό Ναργιλέ 250 γραμμαρίων, κάθε στιγμή γίνεται μια πραγματική απόλαυση που σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και χαλάρωσης. Ετοιμαστείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ναργιλέ, γεμάτη αρώματα και γεύσεις που θα σας συναρπάσουν.

250 Γραμμάρια για περίπου 15-20 χρήσεις

Weight N/A
Γεύση

Blue Dragon (Μαύρο Μούρο, φρούτο του δράκου, Μέντα), Cactus, Frosty Apple (Μήλο, Ice, Μέντα), Grape Mint (Σταφύλλι, Μέντα), Lady Killer (Καρπούζι, Μάνγκο, Φρούτα του δάσους, Μέντα), Lemon Pie, Orange Mint (Πορτοκάλι, Μέντα), Peach Mint (Ροδάκινο, Μέντα), Rasphody (Φραγκόσυκο), Watermelon (Καρπούζι)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Scroll to Top
0